Descobreix el teu cos

Explorant el cos femení per dins

1024 768 Despertant

Descobrir el plaer femení sola o acompanyada és un tema infinit, i que s’apren com tot per fases, amb curiositat, creativitat i escoltant el cos.

Ahir una amiga, amb una mica de vergonya, em va preguntar sobre el plaer femení sola i en parella. Jo no sóc ninguna experta, només he fet el meu caminet… Per dolor i necessitat, la veritat… Ara ho veig amb agraïment  I tot i així sento que hi ha molt a descobrir! Ella es va sorprendre que li parlés tan serenament dels meus aprenentatges.

Per què no en podem parlar obertament? Per què tan de tabú? A mi mateixa em costa escriure l’article i no pensar “Elisa, t’estàs exposant!!” I alhora sento que si això empodera a alguna dona, s’ho val!

Recordo quan fa uns 12 anys la Marta Torron (Fisiosexologa  @martatorron) em va dir: Has mirat mai amb un mirallet els teus llavis menors? What?  Vaig fer jo… Jajaja… Ara sóc jo qui ho traspasso a una altra dona!

Si no ens coneixem nosaltres, com pretenem dir a l’altre que ens ve de gust?

Aquest no preten ser un article teòric d’anatomia, de tota manera si que vull deixar 4 notes a tenir en compte abans de passar a la pràctica.

  • El clítoris: per dins és un organ molt més gran del que ens pensem! Busca imatges et sorprendràs! El que nosaltres veiem és només l’exterior el caputxó i la punteta. És interessant d’estimular indirectament (pels laterals i sobre el caputxó), canvia molt les necessitats segons el grau d’excitació.
  • El famós punt G (ara dit zona G): un bultet dins la paret anterior de la vagina a 2,5 cm aprox. de l’entrada. Més fàcil de notar conforme t’excitis. Hi ha dones que al tocar per aquella zona ejaculen i d’altres que tenen squirts. Ara es creu que forma també part del clitoris per dins.
  • Punts X, Y: bultets i rugositats als dos costats del punt G, una mica més enllà en la paret.
  • El cèrvix: un altre abultament al fons de la vagina, on s’inicia el coll de l’úter. Per algunes dones molt plaent i per a d’altres dolorós.
  • L’anus i el seu voltant: és un punt que pot ser molt plaent per homes i dones. Cal fer-hi les paus. Netejar-te bé. Tenir cura de no barrejar dits i tornar-los a la vagina després de passar per l’anus, perquè hi ha microfaunes diferents. I si en lloc d’un dit hi vols entrar coses més grosses fer servir un lubricant de silicona perquè es manté més temps.
  • El perineu: la unió entre la part anal i la part frontal, molt especial i plaent també.
  • Pits i mogrons: algunes dones arriben a l’orgasme només amb aquesta estimulació. En canvi tocar-los quan ja ens hem corregut sol ser desagradable o dolorós.
  • I mil altres zones per tota la pell que també poden ser molt eròtiques i excitants.

En el proper article parlaré més concretament de l’excitació i els famosos orgasmes. Avui, només una frase:

Recuerda el orgasmo no es el objetivo, el objetivo es el proceso, el placer en todo el proceso! Todo placer que te proporciones bienvenido es!

Passem a la pràctica

1. Explora’t i acaricia’t tot el cos

Us recomano que us mireu despullades amb un mirall tot el cos i el resseguiu lentament, despertant les sensacions sota la pell.

Per cert, una prèvia, no sé si cal dir-ho… Si sents que estàs tensa, que tens pressa… Respira profundament vàries vegades, relaxat i obre’t a descobrir-te sense buscar res. Dona’t temps per tu, de qualitat, en un lloc on et sentis confortable i segura, tranquil·la i que puguis estar sola (mínim uns 30 minuts).

Comença pel cap, la cara, coll, tors, braços, ventre, peus, cames, cuixes, glutis i finalment entrecuix. I sobretot ves respirant, lentament i per la boca (inspiració i expiració) per incrementar les sensacions i la connexió amb el teu cos. Conforme et vagis posant a to és probable que et neixi expirar amb so, permet-t’ho sense vergonyes, això també incrementarà la sensació de plaer (aviat en faré un article sobre aquest tema i les 4 claus tàntriques).

No vull dir-te que has de fer, sento que és interessant que deixis que et parli el cos i els teus dits improvisin. Com sempre dic, el teu cos és savi.

De tota manera et deixo algunes idees. I no cal que facis el recorregut sencer, si pel que sigui t’estàs excitant i et ve de gust tocar-te l’entrecuix abans, tu mateixa, ets lliure i soberana… jeje. Que ho gaudeixis!

Pots començar fregant les mans i passant-te-les pel cap i la cara amb els ulls tancants. Jo és un gest que m’ajuda molt a estar present. És com el meu ritual per dir-me surt de la ment i baixa al cos. I respiro profundament per la boca inflant el ventre vàries vegades amb les mans al cor o una al cor i l’altra al baix ventre, i expiro sonorament relaxant-me. Com qui comença una pràctica de yoga.

Després pots descobrir lentament i amb els ulls tancats les diferents parts de la teva cara molt atenta a les sensacions, notant la temperatura, les formes, acariciant el front, la suavitat de les parpelles, el nas, les galtes , el lobul de les orelles, resseguint els llavis, la prominència de la mandíbula, etc.

Després baixa pel coll, per la nuca, per davant, nota els tendons, admira’t el coll al mirall, sent la sensació que et produeix tocar-lo, nota la base del coll, les clavícules, etc. Segueix respirant lentament per la boca.

Explora els braços, la part interna és molt més suau i sensible, ja que diuen que és una prolongació del xacra cor. Explora amb una mà l’altre braç, des de l’espatlla acariciant-te el braç per fora, per dins, fent sanefes, etc. Ves fins a la mà i explora-la, els dits, la zona d’entre els dits, posa una mà sobre l’altra i entrellaça-les amb força, i sent la tibantor de nou… Fins i tot pots investigar d’acostar-te un dit a la boca i llepar-lo lentament, observa que sents, pots provar de mossegar suaument, de llepar entre els dits, … En fi, tot el que se t’acudeixi és benvingut. Fins i tot bufar suaument allí on has estat llepant…

Ara ves cap a la pitrera.

Nota: Si encara portes alguna peça de roba o sostens pot ser molt interessant que experimentis les sensacions d’acariciar-te la vora de la roba, resseguint el dibuix que fa el seu contorn sobre els teus pits. Jugant a estirar de la peça de roba, notant si t’estimula la seva tibantor al braç… aquest estira i arronsa entre me la trec o no… Finalment treu-te-la i admira els teus pits al mirall.

Agafa els pits amb tendresa, ressegueix-ne la forma externa, notant el pes, la textura, la calidesa, la suavitat. Potser pots tancar els ulls de nou. Investiga les diferents parts, descobreix com et ve de gust tocar-los: en cercles, amb carícies fent com sanefes, etc. Ves cap als mugrons, i deixa que els dits juguin com sentin i deixa que evolucioni: potser vols resseguir l’aureola, potser vols tocar la punta del mugró, potser mica en mica vulguis apretar-los amb més força, pessigar-los… Qui sap.

Nota: Si fregues el dit índex amb el polze abans de tocar els mugrons incrementaràs l’energia chi dels dits i pot ser que notis més l’estimulació.

Acaricia’t el ventre, ressegueix-ne la forma, notant la suavitat, el melic, etc. I ves cap als glutis, les natges del cul, sospesa-les, acaricia-les, esgarrapa-les suaument amb les ungles, etc. I segueix respirant per la boca connectada al teu cos i les teves sensacions.

I ara enlloc d’anar cap a l’entrecuix, fes un salt, llisca les mans per la part externa de les cuixes, i les cames fins als peus.

Descobreix els teus peus, acaricia’ls, la zona de l’empeine, la planta, entre els dits… I puja per les cames, els turmells, els bessons, els genolls, darrera dels genolls i puja per la part interna de les cuixes lentament fent sanefes o amb les ungles, en funció del que necessitis sentir. La part interna de les cuixes està relacionada amb el segons xacra, el xacra sexual. Juga diverses vegades pujar amb els dits per les cuixes acostar-te a la zona pelviana i torna a recular, sense arribar-hi del tot, nota si això t’incrementa l’excitació.

Finalment ha arribat el moment d’explorar el teu entrecuix.

2. Descobreix la teva vagina

I després fes una exploració minuciosa de la vagina, observa aquesta Deesa. Descobreix totes les parts, textures, canvis que es produeixen al fregar: llavis externs, interns, caputxó… I també explorant tots els racons de la cavitat interna fins ben al fons, rugositats, enduriments,… No hi posis noms, només sent. I no te’n oblidis de respirar lenta i profundament per la boca.

Les mans són com els nostres ulls allà dins si escoltem atentament les sensacions. El tacte és un gran mestre.

Admira el teu cos. Aprecia lo bonic que és. La màgia que conté!

De nou algunes idees:

La primera vegada et recomano que utilitzis un mirallet per observar bé amb la vista, després la meva recomanació és que exploris amb els ulls tancats, per fer-te un mapa corporal detallat de com és el teu interior.

Acaricia els teus pèls, notant la suavitat, llisca els dits per aquesta selva exhuberant, i mica en mica acostat als llavis externs del la vagina. Obre els llavis amb delicadesa i observa els llavis interns. Si estàs mirant amb el mirall observa el canvi de color entre uns i altres, com conforme et passeges per allí de seguida van canviant tornant-se més turgents com si et saludessin. És fascinant els canvis que es produeixen en ells. Per mi és tal ment com la imatge d’una Deesa o una fada amb túnica i capa i tot… jeje

Descobreix quina zona és més sensible, ves fins al perineu i acaricia’l suaument.

Investiga el clítoris movent els dits pel costat, per sobre, en cercles, amb més ritme, etc. En general al clítoris millor estimulació indirecta pel voltant i pel caputxó. També pots rodar el clítoris o fregant-lo entre els llavis de la vagina amb la mà en puny o pinçar-lo suaument.

De nou sent, i deixa’t portar pel que més t’agradi. Pensa que són zones molt sensibles i canviants en funció del grau d’excitació, del moment del cicle menstrual… de manera que no et casis amb res. Que no t’agradi ara no vol dir que no t’agradi un altre dia. De fet quan ja ens anem a córrer en general el clítoris es torna hipersensible i no vol que el toquis amb força, però ja ho descobriràs tu mateixa… jeje

Jo de tu procuraria no corre’m i seguir explorant. Anem a l’interior de la vagina.

Introdueix un dit a la vagina (el 3r va força bé), notaràs que està sucosa. Explorant les parets i diferents textures, la tensió muscular de les diferents zones, etc. Si et fa mal alguna zona aprofita per fer-hi una mica de massatge. I aquí tota llibertat. Cada dona és un món, i es tracta de que tu descobreixis el teu. Ningú et pot dir si allò que toques és el punt G, el X, el Y, el cèrvix… Sabent més o menys la teoria d’on està cada cosa (zona G a la paret anterior, i cèrvix al fons de la vagina), juga busca zones que et ressaltin, més rugoses, més turgents, experimenta que sents si hi fas pressió o carícies una estona… I sobretot gaudeix!

Ahh i no t’oblidis de l’anus i la pell que l’envolta. Hi ha dones que els encanta! No li facis fastigs. Només has de tenir la precaució de no barrejar forats i netejar-te de nou el dit. Si només hi entres un dit no et caldrà ni lubricant. Potser t’estàs perdent quelcom interessant i plaent…

I finalment juga amb diferents punts alhora, això és el més excitant. El dit petit pot anar cap a l’anus mentre el 3r dit segueix a la vagina, o pots estimular el clítoris amb l’altra mà mentre el 3r dit segueix a la vagina, etc. O estimular-te els pits o els mugrons amb una mà i l’altre seguir a l’entrecuix… Deixa’t portar. Juga, gaudeix i descobreix el teu propi plaer!

I finalment, quan estiguis extasiada, segueix-te acariciant suaument per fora, donant les gràcies al teu cos pel que t’ha regalat, i a tu per haver-te donat aquest espai de connexió i obertura.

PD: Ahir mentre dibuixava la meva vagina em va néixer això:

“Amagada entre els plecs de les seves robes, la Gran Deesa espera pacient i serena. Ella cuida l’entrada sagrada. Ella sap la força que conté. Quan confia, s’obre i s’entrega tot és possible. La vida i la mort. La plenitud i el renaixement ”

Aquest lloc web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si segueix navegant-hi, està donant el seu consentiment d'acceptar les citades cookies. També estarà acceptant la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies