excitació femenina

L’excitació femenina

1024 726 Despertant

Les dones ens excitem lentament, per això la importància dels malanomenats preliminars, i de les carícies per obrir el cor. Com més lent més plaent, més profund, més expansiu. Tenim sensibilitat erògena a tot el cos, a tota la pell, no només al clítoris! És cert que tocant el clítoris ens encenem ràpid, però llavors també ens apaguem ràpid, com una descarrega elèctrica, no com una recàrrega d’energia vital. L’objectiu d’aquest article es poder parlar de la nostra diversitat sense tabús, oferint algunes pautes i idees a posar en pràctica. I animar-vos a que seguiu experimentant i descobrint el vostre propi plaer soles o en parella.

La necessitat de contactar amb el xacra cor

Sento que en general la dona comença a excitar-se quan d’alguna manera, (sola o acompanyada) connecta amb el cor: amb l’amor, la tendresa, el contacte, les carícies, rossar la pell, les paraules afectuoses a cau d’orella, dansant plegats, besant-se, agafar-se les mans…

Clar que podem pujar de 0 a 100% molt de pressa si ens agafen d’imprevist de peu despistades i ens fan un “aquí te pillo aquí te mato”, però això ho fa més una punta d’adrenalina, i no funciona per cada dia.

Els taoistes deien que l’home és foc (s’escalfa ràpid i en general s’extingeix ràpid) i nosaltres som més aigua (triguem en bullir i quan ho fem dura força estona). Per això deien que la clau al llit la tenim nosaltres! I ells tenien clar que el primer era portar la dona al punt d’ebullició amb els preliminars i les provocacions al llarg del dia!

L’home necessita que l’energia s’expandeixi dels genitals cap a tot el cos i així connectar amb el cor i l’amorositat. Per això un cop excitat els taoistes feien carícies per escampar-la… Això si, evitant ejacular per no perdre tota l’energia pel camí. (Un altre dia en parlo més d’això). De fet aquesta manera d’escampar l’energia, baixa l’excitació una mica i ajuda a evitar l’ejaculació.

I nosaltres al revés, necessitem que des del cor i les extremitats a través de les carícies suaus i estimulants vagi l’energia escalfant els genitals. I de passada, gràcies a estar atentes al tacte, sortim dels pensaments i estem més presents. Com més rossar quasi sense tocar siguin les carícies més s’encenen les terminacions nervioses.

Quan us toqueu sentiu com envieu energia amorossa a través d’aquestes carícies a l’altra persona.

L’altre dia llegia que posant una mà al xacra cor i estan present en sentir “l’alegria a l’entrecuix” tot començava a fer xup xup… inclus sense tocar-se. I si, és tal qual així!

La frase maleida “Has arribat a l’orgasme”?

És una pena. L’home si no ens produeix un orgasme es creu que “no és prou home”, que no ens ha agradat el que ens ha fet… , i nosaltres si no el tenim, ens sentim unes patates, o fins i tot que ell no ens agradi o atraigui prou… Quina mania! Quina pressió! Prou!!

Sento que en aquesta societat tenim l’orgasme tan mitificat que després quan el sentim no el reconeixem… i molts cops ens passa desapercebut. Les pelis porno han fet molt mal… Cada dona i cada vagina és un món únic a descobrir! I cadascuna tindrà els seus propis estils d’orgasme!

I a més, estem parlant de fenòmens corporals i mentals, de sensacions, dificils de descriure, canviants, mutables, que depenen de l’estat d’ànim, del punt en que estiguem del cicle menstrual, de l’edat, de l’estrés… I per acabar, quan parlem de relacions, depenen també de la sintonia i encaix amb l’altre, de l’acomplament dels cossos, les mides i formes, etc. El que conseguissis amb una parella no tens perquè aconseguir-ho sempre.

Això és com tot, es millora amb l’experiència. Com el beure vi. A l’adolescència veus vi en tetrabic barato, després n’aprens i valores un bon Syrà o Ull de llebre… jeje.

El més important és no tancar-te i creure que no en tindràs mai. Estar present en el cos. Sentint, sentint-te. Si estàs a la ment, amb expectatives, anhel d’arribar a la famosa meta… és més probable que et frustris. No busquis res i ho trobaràs tot. Arribarà com per sorpresa, com un regal inesperat.

Amb la penetració en general l’home sent plaer faci el que faci, però nosaltres no. De nou la clau de volta la tenim nosaltres! Lo interessant és que nosaltres obtinguem plaer amb la penetració i que no estiguem pensant “A veure quan acaba…”

Él no puede darte un orgasmo, solo tu cuerpo! Tu cuerpo debe permitirlo! Cada uno es responsable de su propio orgasmo!

Tipus d’orgasmes

Es diu que “els orgasmes clitorials” són orgasmes de pic, més ràpids d’obtenir, amb un èxtasis curt, i poca transformació energètica interna, en canvi els orgasmes a l’interior de la vagina (punt G, X Y i l’orgasme profund al cèrvix) solen costar més estona arribar-hi. Per arribar-hi cal relaxar-se i fer estira i arronses en l’excitació (ara paro, ara segueixo lentament), per a què mica en mica vagi a més. Quan s’hi arriba són més profunds, difusos, porten com una especie d’expansió interna, de plenitud. Bona part de les dones coneixen l’orgasme clitorià, i busquen una sensació semblant amb l’intern, i clar no s’assembla en res!

Jo sento que cada persona tindrà el seu propi mapa del plaer. He llegit que hi ha dones que no tenen cap punt G, cap punt més marcat i sensible. Per a elles tota la vagina és una font de plaer! Doncs benvingut sigui!! A algunes els encanta el orgasme de cèrvix i altres els fa mal… Algunes tenen ejaculacions femenines al estimular el punt G o similar estona. Visca la diversitat!

Algunes arriben a l’orgasme estimulant només pits i mugrons, i d’altres arriben a l’orgasme sense tocar-se, només amb la imaginació, imaginant una escena, o llegint un llibre…

He posat “orgasmes clitorials” entre cometes, perquè les darreres investigacions científiques estan mostrant que tot és clitoris… jeje. Les parets internes del clitoris (cuerpos cavernosos) són enormes, i el famós punt G no deixa de ser una part interna que és torna més grossa i turgent quan ens excitem. Us recomano que en busqueu fotos! És impressionant!

Quan parlem d’orgasmes de pic o clitorians parlem d’orgasmes externs pressionant el glande del clitoris. Hauríem de crear noves paraules per parlar amb més propietat!! 😉

Passem a la pràctica

Com arribar a l’orgasme sola? O si més no gaudir pel camí…

De nou cadascuna tindrà les seves estratègies.

Primer pots respirar una estona obrint el cor, i d’acariciar-te tot el cos i gaudir-te com t’explicava a l’article anterior, o ballar davant del mirall de manera sensual o el que se t’acudeixi. Després pots acariciar la teva vagina per fora amb dolçor, despertant-la per a que estigui disponible per explorar-la per dins. Deixa’t portar, descobrint que et ve de gust en cada moment, quina postura, quins tocs, quina velocitat…

Si vols sortir del que coneixes “el famós orgasme de pic o clitorià”, et recomano que evitis tocar-te gaire el clitoris i menys encara amb ràpidesa o força. Anem a provar una altra cosa. Anem a jugar amb la lentitud i la presència. Prova a estimular-te lentament per dins la vagina, molt present a les sensacions, les rugositats de les diferents zones i punts, etc., sense fantasies mentals de “Aquest m’està fent això o allò…”. Gaudeix només de estar amb tu i el teu cos, amb ningú més.

Per a mi el més important és no tenir pressa, respirar profundament (si pots per la boca) per estar present a les sensacions i menys mental, i mantenir el cos relaxat, sense tensió per deixar que es mogui i s’expressi espontàniament com necessiti: arquejar l’esquena, moviments de pelvis i cadera, tremolor espontani generalitzat per tot el cos… I inclosos també els sons i la respiració de plaer.

Com més relaxada estiguis més plaent serà. Procura relaxar les cuixes, les ingles, l’anus, tots els esfínters de fet, inclus la mandíbula i la boca, ja que com és a dalt és a baix. Com més relaxada i present a sentir el teu cos per dins, més connectades estaran les teves mans al que necessita la teba vagina, i més ho gaudiràs. Tu ja saps donar-te el que et cal, només confia i deixa’t portar per la saviesa del cos!

Quan sentis que l’excitació va a més, toca’t més suau uns segons o toca parts menys sensibles, i després torna-hi, una vegada i una altra, així aniràs augmentant la intensitat de l’orgasme i el plaer quan hi arribis. I facilitarà també que tinguis nous orgasmes o onades de plaer, més o menys seguides (els famosos multiorgasmes). Com més excitada més fàcil és que tinguis orgasmes seguits o múltiples.

Com ja he dit, l’estimulació de vàries zones alhora incrementa l’excitació i per tant la possibilitat d’arribar al climax: pits o mugrons i vagina, clitoris i pits, vagina i anus, etc. De fet hi ha canals energètics que comuniquen els pits amb els genitals i la boca i la llengua amb els genitals. Per això aquesta estimulació creuada és tant efectiva.

Quan arribis al climax sobretot no tensis les cames! I podràs sentir més, i deixar que el cos respongui lliurement. Deixa que et vinguin tremolors espontanis i espasmes però no els frenis amb el cos, deixa que tot el cos balli i reparteixi bé l’energia dels orgasmes per tot arreu. Nota els llavis externs i interns cada vegada més inflats i calents. I quan sentis que és suficient acaba’t com desitgis.

De nou algunes idees diferents per si et poden inspirar:

Una vegada estiguin els llavis ben inflats i vulguis acabar, encara amb el dit de la mà dreta a dins la vagina, si et ve de gust, enlloc de anar a buscar el clítoris, pots fregar tota la zona amb la mà esquerra en forma de puny suaument. I deixar que vingui la última onada. Sentiràs un plaer diferent, més ample, més ple.

També pots investigar diverses postures: estirada al llit amb les cames doblegades i obertes una recolzada al matalàs i l’altre no, que estiguis còmode, i relaxada, estirada amb les cames estirades i entreobertes o tancades però relaxades, de costat amb el cul en pompa entrant el dit per darrera a la vagina, de peu, recolzada a un moble, asseguda, a la dutxa, etc.

Finalment pots quedar-te quieta acariciant-te, agraint-li al teu cos haver-te donat aquest gust!

Arribar a l’orgasme en la penetració

El més important de nou, és que l’excitació d’ella sigui prou alta quan s’arriba a la penetració. Sino no servirà de res, i amb poc temps i el rossament del condó la vagina s’anirà assecant, començaran les molèsties i la incomoditat, i tot se’n anirà al traste.

Els taoistes deien que la dona està preparada quan arqueja l’esquena instintivament, elevant els genitals com buscant el penis.

Ahh i la penetració si us plau que no sigui el “mete-saca” tipic de les pelis porno!! Proposa a la teva parella penetrar-te amb suavitat. Descobriu junts diferents maneres, sigueu creatius, aneu convinant diferents moviments i profunditats: penetració profunda, penetració superficial (la punteta), semicercles … i una mica de mete-saca, ok, però poquet.

Per si us pot orientar per començar a experimentar, els taoistas parlen de 4 moviments bàsics en la penetració:

  • Moviments tot al llarg: des de quasi fora fins al fons de la vagina: molt plaent per als dos, però per a ell li és més dificil no ejacular si ho feu molta estona. Això a més pot provocar una sensació de buit dins la vagina que és molt estimulant.
  • Moviments superficial: quedant-se a la zona de l’entrada de la vagina (els primers 5 cm): ideal per explorar els punts de la paret vaginal (punt G, X, Y…)
  • Moviments produit al fons de la vagina: molt satisfactoris per a ella, perquè estimula indirectament el clitoris tocant amb el seu òs púvic. Ajuda a que ell no ejaculi i és ideal quan ella està arribant a l’orgasme.
  • Els girs en semicercle

Per evitar la ejaculació de l’home ells recomanaven unes combinacions ( i això fer-ho 3, 6 o 9 vegades, els encantaven els números màgics)

  • 9 moviments superficials i 1 de profund tot al llarg
  • 9 moviments curts al fons i 1 de profund tot al llarg
  • 1 moviment profund tot al llarg per generar al buit dins la vagina seguit de 9 moviments superficials curts sense acabar de sortir mantenint i intensificar el buit.

Per a mi els números son orientatius, no es tracta de que al llit anem contant. Al contrari, més presents al cos i menys mentals. Es tracta de quedar-vos amb la idea que la penetració profunda tot el llarg sigui menys sovint, com un regal que arriba de tant en tant.

Moltes dones necessiten quasi sempre una estimulació directa o indirecta del clitoris per arribar a l’orgasme vaginal. Doncs perfecte! Hi ha homes que senten que és fer “trampes”… Que llavors ells no tenen mèrit. Andaya! Som un equip!!

Pretender que una mujer llegue al orgasmo vaginal sin estimularle también el clitoris, es como pedirle a un hombre que llegue tocandole solo la base del pene, sin tocar el glande!

Aquesta estimulació extra clitoriana es pot aconseguir de dues maneres:

  • Tu tocant-te el clitoris mentre ell et penetra (estimulació directa) millor si ell et penetra per darrera o tu estàs a sobre.
  • Quan feu penetració profunda, quan ell xoca el seu òs púvic contra el teu clitoris (estimulació indirecta). Més facil si ell està a sobre o tu a sobre de genolls.

Per tocar el punt G i els altres punts de l’entra de la vagina en la penetració les millors postures són tu amb el cul en pompa o el 69.

Per explorar la profunditat de la vagina en la penetració són interessants les postures on la dona aixeca les cames o d’esquena en L per reduir la mida del canal vaginal. Vigilar no anar molt a saco i fer mal al cèrvix. conforme l’excitació és major, tot es dilata i és més fàcil que sigui més plaent. Recorda que depen també del moment del cicle menstrual.

Recuerda el orgasmo no es el objetivo, el objetivo es el proceso, el placer en todo el proceso! Todo placer que te proporciones bienvenido es!

Ahh i deixem anar la idea de que lo més meravellós és que ens correm junts! És un altra utopia del porno. Si passa fantàstic, si no, no passa res. Les dones ens posem molta pressió per arribar a correns quan ell ens diu “Ei, estic a punt de corre’m, i tu?” … La realitat seria que “A mi em falta moltissim”, però fingim l’orgasme per fer-lo content o perquè ens deixi en pau… Aish… I si som sinceres? I li diem simplement “Mmm… desitjo sentir la meva vagina mentre et corres dins meu, atenta, quieta, entregada al moment, gaudint amb tu”

Para conocer el éxtasis, el hombre debe permanecer quieto, a la escucha, y mucho tiempo unido a la mujer, impregnarse de su energía magnética, hasta que la «divina vibración» lo invada

En el tantra, és recomana que la penetració quasi sigui sense moviment, que l’home es quedi molt quiet i sigui ella la que es mou com necessita amb micromoviments. Ells parlen d’acoplaments meditatius que poden durar 2h! Potser així sense quasi moviment, la comoditat i la lubricació d’ella serà més gran més temps. Fins i tot parlen d’entrar el penis quan encara no està erecte o dur, i deixar que amb la respiració i el contacte eròtic dels cossos, es vagi endurint lentament dins la vagina.

Els tàntrics no busquen la excitació clàssica genital, sino l’èxtasis i la comunió amb el Ser i amb l’univers, a través de pujar l’energia dels genitals cap al cor i cap al cel. Per això per a ells, que el penis es torni a estovar dins la vagina no és un problema, no és una deshonra. És un fet normal, forma part de l’experiència, carregar i descarregar, les vegades que faci falta, amb calma i tendresa, amb amor.

Aquest lloc web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si segueix navegant-hi, està donant el seu consentiment d'acceptar les citades cookies. També estarà acceptant la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies