l'abraçada tàntrica

Una abraçada sanadora

768 1024 Despertant

Una abraçada de debò és una abraçada llarga i sentida, on totes dues persones estan presents en aquell contacte. Entregades.
.
Com és?
– Amb força i presència.
– Amb un contacte sencer dels cossos i unió dels cors, sense por.
– Quiets: sense distraccions, ni moviment, ni copets o fregues a l’esquena.
.
I sobretot sense pressa per acabar-la. Sense estar pensant: la deixo ja? Això no és estar present… Deixeu que els cossos decideixen lliurement quan acabar-la.
.
Diuen que són necessaris mínim 20 segons perquè s’activi tota la química i l’energia de l’abraçada: reducció de l’ansietat i l’estrès, producció d’oxitocina (hormona de l’amor), expansió de l’energia del cor i sobretot i menys conegut dóna seguretat i confiança en la vida.
I això és molt important en la infància!
.

Però també com a persones adultes. Les abraçades de veritat enforteixen el vincle amb l’altre. És una manera de dir gràcies sense paraules, un m’importes, un quina il·lusió tornar-te a veure.

PD Personal:
.
Ahir vaig demanar per primera vegada a la vida al meu pare una abraçada així i la sensació va ser increïble. Al cap de poc ell intuïtivament va baixar la mà i la va deixar per la zona lumbar. Uauu! Vaig sentir la seva força com em donava confiança. Em vaig emocionar. Era realment omplir-me per dins.
.
I ell em va dir: Perquè no m’ho havies demanat mai? Mmm… bona pregunta …
.
I tu, demanes el que necessites?

Aquest lloc web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si segueix navegant-hi, està donant el seu consentiment d'acceptar les citades cookies. També estarà acceptant la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies