Per què aquest espai?

Perquè desitjo compartir els aprenentatges que la vida m’està portant aquests últims temps. Estic convençuda que hi ha molta gent amb inquietuds, buscant-se, amb ganes d’entendre i d’entendre’s, de reconnectar amb ella mateixa, de millorar relacions i vincles; amb ganes de despertar.

En el meu cas, suposo que fins fa ben poc m’hauria definit com una persona racional, pràctica, productiva… i estressada, que seguia tots els valors i regles de la nostra societat occidental. Només mirava enfora, i enfora: feina, activisme, hobbies, amics… Sense adonar-me’n havia perdut la connexió amb mi: amb el meu cos, amb la meva veu, amb els petits plaers, amb la calma i amb la meva essència.

Em sento agraïda d’aquesta crisis/oportunitat que m’ha permès aturar-me, per mirar endins, per despertar trobant les eines adequades.

I em ve molt de gust compartir-les amb vosaltres perquè comenceu a estirar del fil, el fil del vostre propi viatge; del vostre despertar.

Sobre mi

Em dic Elisa, tinc 36 anys i sóc musicoterapeuta de la veu. Abans era consultora ambiental i enginyera del medi ambient.

Hi ha 5 coses que m’han acompanyat en totes les etapes de la vida: la veu i el cant, crear i jugar, la vessant activista i de voluntariat, estimar la natura i sempre seguir aprenent.

Formació i experiència

  • Musicoteràpia de la veu – Escola Voz Integral, curs 2018-2019
  • Música en família i joc simbòlic fins i tot online
  • Cant prenatal i veu interior, sessions individuals de musicoteràpia per desbloquejar emocions.
  • Musicoterapeuta voluntària amb persones grans – Sant Joan de Déu, des de gener 2019
  • Lidera el canvi – Institut de la Dona de Barcelona, curs 2018
  • Cursos i tallers varis: kundalini yoga, arbres sanadors, dansa lliure, neurociència, teatre i creixement personal.
  • Consultora energètica i ambiental estratègica de 2010 a 2018.
  • Activista a Som Energia, cooperativa pel nou model energètic, des de 2007.

Aquest lloc web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si segueix navegant-hi, està donant el seu consentiment d'acceptar les citades cookies. També estarà acceptant la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies