Per què aquest espai?

Perquè desitjo compartir els aprenentatges que la vida m’està portant. Estic convençuda que hi ha molta gent amb inquietuds, buscant-se, amb ganes d’entendre i d’entendre’s, de reconnectar amb ella mateixa, de millorar relacions i vincles; amb ganes de despertar.

En el meu cas, suposo que fa uns anys m’hauria definit com una persona racional, autoexigent, pràctica, productiva… i estressada, que seguia tots els valors i regles de la nostra societat occidental. Només mirava enfora, i enfora: feina, activisme, teatre musical, estudiar, practicar… Sense adonar-me’n havia perdut la connexió amb mi: amb el meu cos, amb la meva veu, amb els petits plaers, amb l’alegria genuïna i espontània, amb la creativitat, amb la calma. En definitiva la connexió amb la meva essència.

Em sento agraïda d’aquestes crisis/oportunitats que m’han permès aturar-me, per mirar endins, per despertar trobant mica en mica les eines adequades.

I em ve molt de gust compartir tots aquests recursos amb vosaltres perquè comenceu a estirar del fil, el fil del vostre propi viatge; del vostre despertar.

Les meves crisis / oportunitats

Us vull explicar molt breument les meves crisis/oportunitats, per a què pogueu entendre una mica millor, perquè faig el que faig.

Amb la primera crisis, el 2018, i després d’un gran desgast d’anys, vaig donar un gir de volant a la meva vida, deixant la feina de consultora ambiental i l’activisme que tan m’havien omplert per començar a mirar endins, sense saber quin seria el meu futur professional. Va ser moure fitxa i tota la partida va començar a moure’s, tan la professional com personal. A nivell professional, vaig descobrir la veu sanadora i la musicoteràpia, i vaig començar a interessar-me pel món educatiu. A nivell la personal, es van destapar problemes de família antics i enquistats, amb els que vaig començar a adquirir eines de gestió emocional i empatia, yoga i xacres.

La segona crisis, va ser a finals de 2020, en que ens vam separar amb el meu llavors company, amb un profund desconcert i no acceptació per part meva. Aquest dol, m’ha portat grans aprenentatges i la necessitat d’adquirir noves eines per entendre’m, sanar i recuperar el meu centre. Així descobreixo l’arteràpia, la risoteràpia, la dansa i el moviment conscient, i la bioenergètica i la gestió de les emocions transitant-les des del cos.

Mica en mica tot s’endreça, i agraeixo tots els aprenentatges del meu propi procés que ara sento que ja puc posar al vostre servei i al meu.

Aquest lloc web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si segueix navegant-hi, està donant el seu consentiment d'acceptar les citades cookies. També estarà acceptant la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies